Avto Radio Fascijo Okvir Za Volkswagen VW Tiguan 1 NF 2006-2016 dodatnim Kablom CANBUS Dash Vgradnjo Ploščo Kit Za 9 inch Gostiteljice Enota



  • €7.63 €15.27

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Poreklo:

Celinska Kitajska

Out Power:

45*4W

Din:

Double Din

Blagovna Znamka:

MEKEDE

TF/Micro SD Slot,:

0

Za Vozila Znamke/Modela:

Volkswagen

Digital Media Format:

CD

Operacijski Sistem:

Android

Napetost:

12V

Vrsta Materiala:

Plastični in Kovinski

Velikost Zaslona:

9"

Vmesnik:

Plug and play

Element Teža:

0.7kg


Opis

W elcome, da www.frajtonerca.si trgovini.Imamo deset let avto dvd radio proizvodnje izkušnje, s poudarkom na tujih trgih.Dobro tovarniško ceno ,Sprejmite državo, mesto agent OEM.

Opozorilo:

*1.DAVČNA: Naša cena ne vključuje nobenega davka.Carinske takse in Davki so kupci odgovornost, smo ponudnik ne more nadzorovati in ne bo odgovoren za to, vljudno prosim, upoštevajte, da se o njem preden postavite naročila. *2.Oddaljeno območje : je cena, ki ne vključuje dhl samoti strošek , če vaše mesto je oddaljeno območje v dhl, boste morali plačati več 40usd remtoe področju brezplačno, če ne plačati, prodajalec ne bo poslal z dhl. *3.Namestitev: priporočamo, da kupci sprejmejo izdelke za avto servic trgovini, da bi našli strokovnjaka, da ga namestite,saj napačna namestitev lahko demage naprave.če imate kakršne koli težave z napravo,prosimo, imenik nas, preden odprete spora,bomo poskrbeli za dobro rešitev za vas,najbolj sporu zaradi napačne uporabe ali namestitve. *4.Storitev: ENO Leto Tovarniške Garancije(dodatki niso vključeni),nas lahko prosite za navigacijo posodobitev ali nov firmware, če bomo dobili kakšne nove.

Oznake

avto radio fascijo okvir

Uporabnik
2023-05-04
V tigu konča, je veliko.
Uporabnik
2023-08-17
Ne sivo Tiguan prvotno barvo, kot je videti na fotografijah in je popolnoma črna, ko prispe. Oni niso sprejeli vrnitev na vse.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki