Inteligentni bralnik Prstnih Zaklepanje Prenosni bralnik Prstnih Ključavnico Nepremočljiva USB Polnilne za Vrat Kovček Nahrbtnik



  • €20.81 €45.23

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Material:

Cinkove zlitine

Številka Modela:

Prstnih Zaklepanje

Poreklo:

Celinska Kitajska

Napajanje:

Vgrajena Baterija za ponovno Polnjenje

Pametni dom platformo:

Noben

Doorknob Funcition:

Biometričnih

Načinov Za Odklepanje:

Prst Veno Priznanje

Blagovna Znamka:

ALLOYSEED


Opis

Inteligentni bralnik Prstnih Zaklepanje Prenosni brez ključa Prstnih Ključavnico Nepremočljiva USB Polnilne za Vrat Kovček Nahrbtnik

Funkcija:

1. Nizko Porabo Energije & Dolgo Pripravljenosti: prstnih zaklepanje je prednosti nizko porabo energije in ultra dolge pripravljenosti.A 180mAh litij-polimer baterija ima lahko največ pripravljenosti čas 1 leto, in maksimalno sprostitev krat lahko dosežejo 1500-krat.

2. Hitro Identifikacijo: 10 kompletov prstnih odtisov lahko vpiše, s prvo in drugo prstnih odtisov se skrbnik prstnih odtisov.Z uporabo visoko raven prstnih senzor za hitro prepoznavanje, v primerjavi z inteligentno ključavnice na trgu, to se doseže res eno drugo odpiranje.

3. Anti Theft: Inteligentni ključavnice z visoko-tech prstnih tehnologije senzorjev in samodejno zaznavanje funkcijo.Poslovite od okorne številke, prsti so tipke, in ni vam več potrebno skrbeti o izgubi, ali pa vam ga ukradejo.

4. Široka Uporaba: Smart lock je primerna za notranje in zunanje športne omarice, kovčki, ročne torbe, šolske omarice, pohištvo, omare, kolesa in druge elemente, ki jih želite zaščititi.

5. Garancija zadovoljstva: prizadevamo si za zagotavljanje vsaka stranka z najvišjo standard storitev za stranke, da se zagotovi vam prijetno nakupovalno izkušnjo.Če imate kakršnakoli vprašanja, poizvedbe ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Specifikacija:

Model: L1

Prstnih senzor: polprevodniških prstnih senzorska tehnologija, 72 * 64, snemanje 10-krat in shranjevanje 10 skupin

Prstnih glavo obliko: kvadrat, 10.4 * 10.4 mm/0.40 * 0.40 palčni

Kapaciteta: 10 kompletov prstnih odtisov

Tehnologije: biometričnih podatkov

False stopnji priznanja:

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x čitalnik Prstnih Zaklepanje

1 x Kabel za Polnjenje

1 x Navodila

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki